Discussie & interactie

Hoe krijg je een groep enthousiast om over security of risicomanagement ideeën uit te wisselen? Groepen studenten, vakgenoten, sponsors of bedrijfscombinaties worden actief betrokken via een boeiende lezing en een aansluitende discussie of workshop! Door een boeiend verhaal te koppelen aan een levendige discussie. Maar dan moet je wel uit praktijkvoorbeelden en een rijke ervaring kunnen putten!

DutchRisk heeft al vele malen een inhoudelijk professionele presentatie over veiligheid op boeiende wijze weten te koppelen aan een interactieve en daardoor levendige discussie. Dankzij een gedegen voorbereiding en afstemming met de opdrachtgever sluit de presentatie aan bij de doelgroep. Uiteraard spreekt uit de lezing of presentatie ervaring en passie. Die manier van presentatie, samen met plezier maken (en dus geen doemdenken of risico-fobie opstelling) en de zaal er echt bij betrekken staat garant voor een nuttige maar ontspannen uitwisseling van kennis en ideeën.

Kijk op onze lezingen pagina voor een overzicht van presentaties, workshops of discussies.