Inspiratie

Discussie & interactie

Hoe krijg je een groep enthousiast om over security of risicomanagement ideeën uit te wisselen? Groepen studenten, vakgenoten, sponsors of bedrijfscombinaties worden actief betrokken via een boeiende lezing en een aansluitende discussie of workshop! Door een boeiend verhaal te koppelen aan een leve ..

Lees de hele case

Crisismanagement

Een multinational met meerdere vestigingen in Amerika en Europa wil de lokale crisis teams oefenen. Afwisselende crisis-scenario’s over security, imago, sociale media en veiligheid moeten bij de oefeningen aan bod komen. Hoe creëer je een “out-of-the-box” uitdaging over crises? Veiligheid ..

Lees de hele case

Security strategie & team workshop

Het security MT van een globale telecom provider levert kwalitatief goede, unieke security diensten. Maar er is twijfel of de strategie van het MT aansluit bij de snel veranderende corporate omgeving. Een moderator kan teambuilding en strategie focus hand in hand laten gaan! De wereld om ons heen ..

Lees de hele case

Herinrichting Emergency Response

De bedrijfsbrandweer van een multinational moet op enkele niet-industriële sites worden omgevormd naar een ER organisatie. Tegelijk gaat de verantwoordelijkheid over van safety naar security. Wie kan dit gevoelige traject met voldoende abstractie begeleiden? Deze multinational heeft vele decenni ..

Lees de hele case

Security en Het Nieuwe Werken

Een onderneming in de energiesector besluit het nieuwe werken (HNW) leidend te laten zijn voor een nieuw te bouwen locatie. Maar dat levert security dilemma's op! Hoe bereik je dan toch een acceptabel security niveau? De locatie is een verzameling bestaande panden die dankzij een overkapping en g ..

Lees de hele case

Nieuwe fabriek voor duurzame brandstof

Een regionale oliemaatschappij bouwt in Nederland een nieuwe fabriek voor duurzame brandstof. Op welke risico’s moeten de beveiligingsmaatregelen gebaseerd worden? En wat komt er kijken bij het realiseren van de ISPS goedkeuring? Dit Scandinavische bedrijf heeft ambitie om 's werelds grootste p ..

Lees de hele case

Haalbaarheidsonderzoek centrale regiekamer

Een grote logistieke dienstverlener overweegt een centrale regiekamer. Aansturing van alle beveiliging (mens en techniek) moet centraal en tegen lagere kosten. Is dat haalbaar? Hoe onderbouw je de business case om tot een investeringsbeslissing te komen? Deze organisatie maakte een grote verander ..

Lees de hele case

Case Studies

Discussie & interactie

Hoe krijg je een groep enthousiast om over security of risicomanagement ideeën uit te wisselen? Groepen studenten, vakgenoten, sponsors of bedrijfsco ...

Lees de hele case

Social Media