Over DutchRisk

Wat wij doen

DutchRisk helpt u om de juiste security-, crisis-, of continuïteitsmaatregelen te nemen. Maatregelen die uw veiligheid verhogen, maar wel in verhouding staan tot uw risico’s. Geen overdreven of onnodige maatregelen, maar organisatorische oplossingen met gezond verstand.

Omdat 100% veiligheid niet bestaat adviseren wij ook over crisismanagement.

Ons advies is volstrekt onafhankelijk en is gebouwd op jarenlange ervaring en internationale kennis.

Onze kennis en ervaring brengen wij ook via security certificering (o.a. CPP en CPO) cursussen en security leadership masterclasses graag over op onze jongere vakgenoten.

Missie en visie

Het is de missie van DutchRisk u te helpen een goede balans te vinden tussen de crisis & security risico’s en de ambities van uw organisatie. Veel organisaties worstelen met risicodilemma’s. Vaak door onvoldoende inzicht of kennis van de risico’s. Daarom is het herkennen en (professioneel) analyseren van die risico’s belangrijk.

Onze kracht is uw risico’s structureel en efficiënt onder controle te brengen. Naast uw eigen risico afweging spelen daarbij bijvoorbeeld ook wet- en regelgeving, standards & guidelines, eisen van opdrachtgevers, privacy, compliance en actuele crisisscenario’s een rol.

Ons team